Xiangwei Meng

Xiangwei har arbejdet som IPR-koordinator hos Patrade siden 2019. Hun er bachelor i forretningsadministration fra Capital University of Economics and Business i Beijing og har desuden læst engelsk litteratur ved University of California, San Diego. Hun bestod det videregående kursus for patentadministratorer (QIPA II) i 2019.

Xiangweis opgaver i Patrade inkluderer: EP-validering, indlevering og sagsbehandling af europæiske patentansøgninger, videreførelse i den danske nationale fase fra PCT, bistand til Patrades juridiske afdeling i sager, der vedrører det kinesiske / asiatiske marked (vejledning / undersøgelse / oversættelse), tilbud / svar på generelle patentforespørgsler fra klienter globalt, forretningsudvikling med udenlandske agenter. Hun hjælper også med styring af internt patentworkflow.

Før hun kom til Patrade, arbejdede Xiangwei i et af Kinas mest anerkendte IPR-advokatfirmaer i 3 år som patentadministrator med fokus på sagsbehandling af kinesiske patentansøgninger. Derefter blev hun ansat hos Danfoss og arbejdede som IP-administrator.

Xiangwei er født og opvokset i Beijing. Hun taler mandarin-kinesisk og taler flydende engelsk. Hun studerer dansk og har nået et grundlæggende niveau.