Skip to main content

Vær med til at beskytte store ideer.

Et trainee-forløb hos Patrade tager 3 år

I løbet af det første år introduceres du til alle aspekterne omkring en patentansøgningsproces med rapportering, og besvarelse af myndighedsskrivelser, udarbejdelse og tilretning af patentansøgninger, kundekontakt/møder og strategisk rådgivning til kunden.

Du bliver også introduceret til de interne arbejdsgange, hvor særligt samarbejdet mellem konsulent og koordinator, er i centrum.

Herefter begynder du gradvist at tage mere og mere over på kunder. I løbet af de tre år kommer du til at sidde med egne kunder i tæt samarbejde med en erfaren patentkonsulent.

Du vil også løbende få opbygget et samarbejde med vores juridiske afdeling, som vi har et meget tæt samarbejde med, så vi kan repræsentere vores kunder også når det kommer til håndhævelse af deres rettigheder. Alt efter ønske og udvikling vil du også blive introduceret til krænkelsesvurderinger og indsigelser.

Efter de tre år forventes det, at du selvstændigt varetager de kunder du har arbejdet med i trainee-perioden. Du skal være selv-ledende og akkvisitiv. For den der vil, er der masser af plads, udfordringer og mulighed for at få sin egen kundeportefølje og præge patentafdelingen.

Undervejs i trainee-forløbet får du mulighed for at videreuddanne dig til European Patent Attorney (EPA).

Desuden har vi et veldefineret partnertrack, som tilbydes dem der har interesse for og potentiale til det.

Nina og Lasse kan fortælle mere om trainee-forløbet

Partner, European Patent Attorney

Nina Skivesen

T +45 8930 9766 · M +45 2872 2147 · nsk@patrade.dk

Partner, European Patent Attorney, European Patent Litigator

Lasse Rosenfeld Lauridsen

T +45 8930 9723 · M +45 2148 3190 · lrl@patrade.dk

Hvem er vi?

Patrade er en sammentrækning af PAtent, TRAdemark og DEsign.

Vi er et af landets førende full-service IP-konsulenthuse og rådgiver inden for alle områder af immaterialretten fra strategiske overvejelser til registrering og håndhævelse af rettigheder for patenter, varemærker og design på det fysiske og det digitale marked, nationalt og internationalt.

Lige nu er vi cirka 70 medarbejdere og vi har afdelinger i Aarhus, Aalborg og København.

Virksomheden udgøres af Patrade A/S og Patrade Legal advokatanpartsselskab.