Skip to main content

Vil du være med til at beskytte virksomheders konkurrenceevne?

Bliv en del af IP-verdenen

Lær os at kende

Vi er et af landets største IP-konsulenthuse med afdelinger i Aarhus, Aalborg og København. Vi er sat i verden for at sikre virksomheders konkurrenceevne ved at beskytte deres IP (Intellectual Property) bedst muligt, hvad enten det handler om patenter, varemærker, design eller noget helt andet.

Det skal kunne betale sig at investere i udvikling af nye produkter, teknologier, branding og markedsføring. Derfor synes vi, at arbejdet med IP er noget af det vigtigste i verden og vi sætter en ære i at rådgive vores kunder bedst muligt fra den første spæde idé til den endelige løsning.

Vi lever os ind i vores kunders verden og vi tager det personligt, hvis der er nogen, der forsøger at snylte på vores kunders rettigheder f.eks. ved at kopiere produkter, logoer eller design. Det er uforskammet!

Hvis du også synes, at det er et godt formål, der kan give mening for dig, så skulle du tage at søge et job hos os.

Vores mission

We protect intellectual property and make innovation worth your while.

Kom og vær med

Beslutter du dig for det, så får du tilknyttet en personlig mentor og du får et skræddersyet introduktionsforløb, så du er godt rustet til at hjælpe vores kunder og hele tiden er ajourført på ny viden.

Vores medarbejdere har hele verden som daglig arbejdsplads og er på hjemmebane i vidt forskellige kulturer, retslige systemer og verdensdele.

Hvis ikke, der er nogle ledige stillinger her på siden (scroll ned og kig), så modtager vi altid meget gerne uopfordrede ansøgninger på job@patrade.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv en del af IP-verdenen

Ledige stillinger