Skip to main content

IP-rådgivning

Når det kommer til din forretning, tager vi det altid personligt.

IP-rådgivning

Hvis du kun vil have én samarbejdspartner inden for IP, så er vi lige her. Tekniske og juridiske kompetencer samlet ét sted sparer dig for mange omkostninger, megen tid og øger kvaliteten af rådgivningen.

En af de helt store fordele ved at være kunde hos os er, at vi både er et patentbureau og et højt specialiseret advokatkontor - Patrade Legal Advokatanpartsselskab - i samme hus. Vi er det danske IP-konsulenthus, der har den største juridiske afdeling.

Vores advokater arbejder tæt sammen med vores European Patent Attorneys og patentkonsulenter, så du får en strategisk sammenhængende rådgivning og slipper for at skulle entrere med forskellige rådgivere. De har det tilfælles, at de udelukkende arbejder med og har specialiseret sig i immaterialretlige problemstillinger.

Vi arbejder med national og international retshåndhævelse i alle typer tvister med relation til immaterialret, markedsføringsret, konkurrenceret, forretningshemmeligheder og kontraktret, herunder retssager, forbuds - og bevissikringssager, krænkelsessager, ugyldighedssager, parallelimport og anti-counterfeit. Vi har advokater med møderet for både Sø- og Handelsretten, Landsretterne, Højesteret og EU-Domstolen.

Vi forestår forhandlinger i relation til aftaler eller konflikter om IP-rettigheder, og udfærdiger IP-aftaler, f.eks. licensaftaler, overdragelsesaftaler, udviklingskontrakter, it-kontrakter, techtrans-aftaler og forhandleraftaler.

Vi hjælper allerede disse virksomheder