Skip to main content

Nyhed · 29.10.2021

Vi udvider partnerkredsen med Nina Skivesen

Pressemeddelelse

Nina Skivesen indtræder per 1. november som partner i Patrade A/S med hovedsæde i Aarhus. Dermed er partnerkredsen oppe på 9 partnere.

Nina Skivesen, 46 år, vil udover rollen som partner og European Patent Attorney (EPA), blive teamleder.

Nina er en gammel kending i Patrade, hvor hun tidligere var ansat i 5 år. Senest har hun været patentkonsulent hos Zacco og tidligere var hun R&D engineer hos PROCES-DATA.

Nina Skivesen er uddannet civilingeniør i teknisk fysik med speciale i optik og materialefysik fra Aalborg universitet. Hun har også en PhD i fysik, nærmere bestemt biosensorer, som hun forskede i på Københavns universitet, Risø. Hun fortsatte forskningen på iNANO, Aarhus Universitet som post doc inden hun indledte sin karriere i industrien.

Nina kommer oprindeligt fra Silkeborg, men er nu bosat i Aarhus.

”Vi er meget glade for at kunne byde Nina velkommen tilbage til Patrade, denne gang som partner. Nina var meget vellidt og respekteret både blandt kolleger og kunder, og da vi oplever stigende efterspørgsel på vores services på patentområdet, så er vi ekstra glade for at få endnu en højt specialiseret og erfaren spiller som Nina på holdet,” siger Annette Bach, CEO Patrade.

Nina Skivesen er også glad for at være tilbage.

"Patrade har været igennem en transformation og er inde i en god udvikling, som jeg gerne vil være med til at accelerere yderligere. Jeg ser et stort potentiale i det fremtidige Patrade, og glæder mig over at kunne bidrage til udviklingen i en dansk IP-virksomhed med spændende kunder og fagligt dygtige kollegaer. Der var ikke lang betænkningstid da tilbuddet om at blive partner i virksomheden landede på mit bord, og jeg glæder mig meget over at være tilbage.” siger Nina Skivesen.

Yderligere information

CEO Annette Bach, tlf. +45 5144 0651.