Skip to main content

Nyhed · 13.05.2024

Patrade A/S og Arnesen IP slår sig sammen

Fra den 1. juni 2024 bliver Arnesen IP en del af IP-konsulenthuset Patrade. Sammenlægningen sker bl.a. for at styrke Patrades position i København.

PRESSEMEDDELELSE

Arnesen IP er stiftet af advokat (L) Susie P. Arnesen, der efter sammenlægningen fortsætter som partner hos Patrade. Sammen med sine to medarbejdere rykker de til Patrades afdeling i Ørestad.

Ligesom Patrade, er Arnesen IP specialiseret i rådgivning om IP. Firmaet blev etableret af Susie P. Arnesen i 2019, men Susie har arbejdet med immaterialret siden 1983. Hun er en kapacitet især på varemærke- og designområdet og er internationalt anerkendt. Bl.a. har hun gennem årene kontinuerligt været fremhævet hos World Trademark Review 1000 som ekspert indenfor “Strategy and Prosecution”. Desuden har Susie som den kun anden dansker siddet som bestyrelsesmedlem i verdens førende varemærkeorganisation INTA.

”Arnesen IP er kendt for at yde specialiseret rådgivning på et højt fagligt niveau og med fokus på de forretningsmæssige aspekter, og passer på den måde rigtig godt ind i Patrade,” siger Annette Bach, CEO, Patrade.

”Vi har en målsætning om at skabe vækst i hele vores forretning. I København gav det god mening at kigge på et supplement til den organiske vækst, så derfor indledte vi dialog med Susie,” siger Annette Bach.

Patrade i København tæller i øjeblikket 8 IP-specialister (både patenteksperter og jurister). Med sammenlægningen med Arnesen IP bliver der i alt 11 medarbejdere på kontoret, der ledes af advokat og partner Simon Tønners.

Susie P. Arnesen og Simon Tønners

”Vi har de senere år samarbejdet med Arnesen IP, så vi kender Susie rigtig godt og glæder os meget til at samarbejde med hende og hendes medarbejdere på daglig basis,” siger Simon Tønners, der gennem de senere år jævnligt har løst opgaver for Arnesen IP.

Timingen har været optimal, da Susie P. Arnesen også selv har været interesseret i et mere tæt samarbejde med virksomheder med tilsvarende ekspertise, men samtidig ikke har ønsket at indgå et samarbejde med hvem som helst.

”For mig havde Patrade den rette profil og kontoret i København den rette størrelse. Jeg kunne desuden se en fordel for mine kunder i at Patrade også har ekspertise inden for områder som online brand protection. Det vigtigste for mig har dog været at finde en virksomhed, hvor der er det samme høje faglige niveau og effektive sagsbehandling, som min kunder forventer, og hvor der er et match på værdier og kultur, også af hensyn til mine medarbejdere,” siger Susie P. Arnesen. Hun uddyber:

”Simon har løst flere opgaver for mig, og han har meget den samme tilgang til tingene som jeg. Desuden har Patrade meget større muskler når det kommer til retssager”.

Yderligere information

  • CEO, Annette Bach, tlf. +45 5144 0651.

PR-foto Patrade

Susie P. Arnesen og Simon Tønners udgør, efter sammenlægning af Arnesen IP og Patrade, de to partnere i København.

Om Patrade (PAtentTRAdemarkDEsign)

Patrade er et af landets førende full-service IP-konsulenthuse. Patrades konsulenter og advokater rådgiver inden for alle områder af immaterialretten fra strategiske overvejelser til registrering og håndhævelse af immaterielle rettigheder som patenter, varemærker og design. Patrade har cirka 75 medarbejdere og afdelinger i Aarhus (hovedkontor), Aalborg og København. Virksomheden udgøres af Patrade A/S og Patrade Legal Advokatanpartsselskab.

Yderligere information